GameSalad

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

0.9.6 - Delete image from library deletes the image before

micksolomicksolo Posts: 264Member
edited November -1 in Tech Support
When you try to delete an image from the image library, select the image and then press the "-" to delete it. However it deletes the image before it (and you can't undo this action either).

Comments

  • micksolomicksolo Posts: 264Member
    Deleting an image also appears to be deleting actors too. Lots of fun.
  • 8BitAvrin8BitAvrin Posts: 361Member, PRO
    The same thing was happening to me yesterday. Check the dpi on the character that you're deleting. Mine was oddly 299 even though all my images are 72. So I changed the image I wanted to delete to 72 on my imaging program, then added it to gamesalad replacing the image, then I deleted it and it worked out fine without deleting the previous image. So check the dpi on the image you want to delete.

    WebsiteTwitter ∞ My apps are available on: Apple iOS App StoreGoogle Play App StoreAmazon App Store

  • SlickZeroSlickZero Houston, TexasPosts: 2,870Member, Sous Chef
    Yeah, I have this happening to me as well. Deleting an image out of the import library deleted a different actor in the bin, which deleted it from all the scenes. Closing out and re-opening without saving doesn't bring it back either.

    Gotta be careful since it can't be undone.

    I have no friends. I'm a loser that makes video games all day. Will you be my friend?

  • old_kipperold_kipper Posts: 1,420Member
    I hate this. I thought they were going to fix it but in the meanwhile I save twice and increment and then zip to stop the current working effecting the graphics in a saved version... I really hope this get fixed asap as it can be a killer if you are not careful. I think it must be part of the XML not getting updated when you save a version to a new file.

    kipper
  • micksolomicksolo Posts: 264Member
    it seems to fix itself when I restarted...but still a bad bug nonetheless.
  • LaurenSaladLaurenSalad Posts: 650Inactive
    Hey guys,

    This is definitely a very interesting find! I'd love to see it in house so we can put this on our list of "things to-do". So any steps to reproduce this issue would be greatly appreciated! Please post your steps in this forum thread and we will be monitoring it for our investigation.

    Thanks guys!
This discussion has been closed.