Anyone speak/read Russian
BSideGames
Member Posts: 392
I got this review and google translates it to crazy talk
После этого шедевра все остальные игры нервно курят в стороне...:) Это же сколько травы нужно было выкурить чтоб такое придумать? Звуковое сопровождение после 15 минут игры въелось в мозг и запустило разрушительные необратимые процессы...:) Прям и не знаю что поставить. Поставлю 5... может разработчики на лекарство от головы заработают и скажут нет наркотикам!
Please someone I want to know what it says... I knew I should not have quit Russian class in high school
После этого шедевра все остальные игры нервно курят в стороне...:) Это же сколько травы нужно было выкурить чтоб такое придумать? Звуковое сопровождение после 15 минут игры въелось в мозг и запустило разрушительные необратимые процессы...:) Прям и не знаю что поставить. Поставлю 5... может разработчики на лекарство от головы заработают и скажут нет наркотикам!
Please someone I want to know what it says... I knew I should not have quit Russian class in high school
Best Answer
-
bjandthekatz Orlando, FlPosts: 1,375
After this masterpiece of all the other game nervously smoking in aside ... That's how much grass had to smoke so think of this? Sound after 15 minutes of the game is embedded in the brain and launched a devastating irreversible ... really do not know what to put. Put 5 ... developers can cure head and say, earn no drugs!
This is a stupid review by a person trying to be funny
Need Help? Email Me | Templates | Full Game Source Code