Possible Bug in Gamesalad 0.92

v00d0v00d0 Member Posts: 143
edited March 2012 in Working with GS (Mac)
I've just updated gamesalad and i opened my project that i started 2 days ago. There is only an actor: a background that scroll on the X axes. that's the result after the update: loading times in the preview and Low framerate on the preview, before the update i didn't have this issues.

Best Answers

Answers

  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    found the problem:




    anyone can explain this ???
  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    up
  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    no i didn't; i wanna be sure that it affect other people and not just me.
    But i reinstalled Gamesalad, created a totally new game, and it's the same. So i think ye i will send it.
  • MantoManto Member Posts: 795
    I think that the problem is in your code. If you put it relative to scene it spawns more actors that spawn actors and it gets laggy.
  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    edited April 2012
    i tried with only 1 actor it's the same, in this case i deactived the destroy behavior cause i was trying to understand where was the problem. But as i said i did a totally new project and it's the same with just 1 spawn.
  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    ok i try but if you see the second video, if i switch to relative to actor instead of scene, it don't lag
  • v00d0v00d0 Member Posts: 143
    ok it don't lag if i put a number under my starting X. Cause i did: when ACTOR N is under 240px on the X spawn the actor; the starting X was 240, i didn't mind it could cause a problem, becayse for me <240 is = to 239, 238 etc etc...anyway thanks and sorry
  • MantoManto Member Posts: 795
    Hmm... this is weird. I tried it myself and it worked well.
Sign In or Register to comment.