The Forums in Chrome

lukejnrlukejnr Member Posts: 63
Hi, I continue to have issues logging into the GameSalad Forums with Chrome, even after flushing everything. I log into GameSalad website, and then log into the Forums, but it still doesn't log me in. Am I alone with this issue?

Comments

  • SolarPepperStudiosSolarPepperStudios Member Posts: 754
    Every now and then I have problems like that in Safari too. I'll re-download Chrome and see what happens with me. :)
  • Braydon_SFXBraydon_SFX Member, Sous Chef, PRO, Bowlboy Sidekick Posts: 9,051
    I use Chrome and I haven't had a problem.
  • tenrdrmertenrdrmer Member, Sous Chef, Senior Sous-Chef Posts: 9,934
    clear your cache. make sure you check remember me when you login.

    I have been having issues where I can only login from the main page and then go to the forums. the forums login doesn't work for usually.
  • SolarPepperStudiosSolarPepperStudios Member Posts: 754
    No problem here! In fact I'm writing this using Chrome! Sorry, but it looks like its just you. :) My advise is if you haven't already, re-install Chrome. Also the sign-in on the forums page is a bit buggy. Try signing in on the main website (Gamesalad.com) and then click the "Community" tab. :D
  • JarrenHJarrenH Member Posts: 206
    I have this issue on my ipad, and on chrome on my Mac. Logging out of the main page and logging back in usually fixes it.
  • lukejnrlukejnr Member Posts: 63
    It affects Chrome on my Windows 7 PC, actually on my Mac - Safari has problems logging in, but Chrome works perfectly on my Mac. I just find it logs me into the GameSalad website, but not the forums in the community tab, when I click Login in top right it goes through the process, but doesn't actually log me in. Then I browse through the forums and when I want to reply I click on the Sign In at the bottom of the thread, it pops up a sign in form with my username already entered, I click it and it refreshes the page without logging me in.

    Something buggy going on.
  • RPRP Member Posts: 1,990
    In Chrome it always looks shiny-er

    Never had a problem with Chrome or other browsers using the forums. It can act up from time to time, but overall pretty smooth.
Sign In or Register to comment.